Lampardu 18,5 miliona evra za tri godine u Čelsiju

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampardu 18,5 miliona evra za tri godine u Čelsiju

Frenk Lampard je veoma blizu klupe Čelsija, a ostrvski mediji prenose kako će sve uskoro biti obelodanjeno.

Očekuje se da će Lampard kao novi menažder "plavaca" početi sa radom sledeće nedelje pošto se dogovorio sa Romanom Abramovičem oko detalja ugovora.

Derbi je u utorak dao dozvolu Lampardu da pregovara sa Čelsijem i čini se da je veoma brzo sve razjašnjeno.

"San" prenosi da će Lampard potpisati ugovor na tri godine za 16,5 miliona funti (18,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mil evra), odnosno da će po sezoni imati 5,5 miliona funti.

Očekuje se da se igrači Čelsija jave na prozivku u petak 5. jula, ali Lampard bi sa radom verovatno krenuo od ponedeljka, 1. jula kako bi pripremio teren uoči starta priprema.

Ako ne bude nekakvih iznenađenja, on će postati deseti menadžer kluba sa "Stamford bridža" u poslednjih 16 godina, tačnije u eri Romana Abramoviča.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.