Lampard prvi put kapiten Engleske

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard prvi put kapiten Engleske

Fudbaler Čelsija Frenk Lampard biće kapiten reprezentacije Engleske u predstojećoj prijateljskoj utakmici sa Danskom. To je odluka selektora Fabija Kapela.

Lampard (32) će prvi put u karijeri predvoditi selekciju Engleske, pošto zbog povreda u timu neće biti Rio Ferdinand i Stiven Džerard. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
To će biti jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri, ponosan sam. Dugo sam u državnom timu, još od 1999. godine i mnogo igrača je tu čast imalo pre mene– rekao je Lampard, preneli su britanski mediji.
Lampard se ove sezone mučio s povredama zbog čega je odigrao samo 11 prvenstvenih utakmica i postigao tri gola. Do sada je odigrao 83 utakmice za reprezentaciju i postigao 20 golova, ali nije bio u državnom timu od avgusta.
Selektor Fabio Kapelo rekao je da ima poverenja u fudbalera Čelsija.
Pratio sam njegovu igru na poslednjih pet utakmica i mislim da je mnogo napredovao. Protiv Liverpula je igrao veoma dobro – rekao je italijanski trener.
Kapelo je rekao i da bi fudbaler Arsenala Džek Vilšir mogao da debituje na utakmici u Kopenhagenu, a u prvi tim bi mogao da se vrati Ešli Kol

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.