Lampard: Nismo više onaj stari Čelsi

Izvor: Blic, 26.Mar.2012, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard: Nismo više onaj stari Čelsi

Fudbaler londonskog Čelsija Frenk Lampard priznao je da ta ekipa nije više onako jaka i sigurna kao što je bila prethodnih godina.

"Nismo više onaj Čelsi, a tabela najbolje svedoči o tome. Nekada je naš stadion bio prava tvrđava, a sada to, zbog više razloga, nije slučaj. Pokušaćemo to da popravimo”, rekao je Lampard engleskim medijima.

Ekipa Čelsija trenutno zauzima peto mesto na tabeli sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pet bodova manje od ekipe Totenhema. Upravo su Čelsi i Totenhem prošlog vikenda odigrali bez golova.

"Na tom meču nismo bili na pravom nivou. Nismo pružili igru koja bi podigla temperaturu među navijačima na tribinama”, kazao je Lampard.

Čelsi je u poslednjih devet sezona svaki put šampionat završavao na nekom od prva četiri mesta.

"Smatram da nam je i sada mesto u samom vrhu, čime ne želim da umanjim kvalitet ekipa koje su sada ispred nas. Ništa još nije gotovo, sve je još uvek na nama”, rekao je on.

U dosadašnjem toku sezone Lampard je odigrao 37 utakmica i postigao 13 golova.

Povezane vesti: Lampard: Znao sam da će ovo biti naša noć Lampard ne ide nigde Lampard napustio klupu pre kraja meča Lampard: Ne osećamo pritisak, Mančester je taj koji može da izgubi titulu Teri: Ako neko može da pobedi Junajted, onda je to Arsenal

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.