Lampard: Apsolutno bih sada potpisao za Čelsi

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 11:59

Lampard: Apsolutno bih sada potpisao za Čelsi

Menadžer fudbalera Čelsija Frenk Lampard izjavio je da uočava namere u klubu da se stanje unapredi u narednim godinama, prenosi Skaj sport.

Londonski klub je trenutno na 11. poziciji na tabeli Premijer lige i ima male šanse da dođe do mesta koja vode u evropska takmičenja naredne sezone.

"Apsolutno bih sada potpisao za Čelsi. Ima toliko dobrih stvari vezanih za ovaj klub. Izreka kaže da je forma prolazna, a kvalitet trajan. Uočavam fantastične namere da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub unapredi. Mnogi velikani svetskog fudbala prolaze kroz ovaj proces na neki način, a što ga uspešnije prebrodite više pehara ćete osvojiti kad dodje trenutak da sve ovo naplatite", istakao je Lampard.

Dodaje da mu je drago da može da bude deo pozitivnih procesa u Čelsiju.

"Primamljiv je to izazov. Najlakše je padobranom sleteti na mesto gde je sve posloženo i uspešno. Učinak na domaćem terenu nije sjajan. Niti otkako sam došao, niti pre mene. Ljudski je da to stvori nervozu medju igračima i trenerima. Jedini način da prebrodimo krizu je da pokušamo da uradimo prave stvari. Bio sam u situaciji u kojoj su sad moji fudbaleri. Jednostavno, moraju da je prevazidju", zaključio je Lampard.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LAMPARD: Apsolutno bih sada potpisao za Čels

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023

Klub iz Londona ima veoma lošu sezonu...Menadžer fudbalera Čelsija Frenk Lampard izjavio je da uočava namere u klubu da se stanje unapredi u narednim godinama, prenosi Skaj sport. Londonski klub je trenutno na 11. poziciji na tabeli Premijer lige i ima male šanse da dođe do mesta koja vode u evropska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.