Lamin Dijara doveo brata na probu

Izvor: B92, 24.Mar.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamin Dijara doveo brata na probu

Mlađi brat najboljeg strelca Jelen superlige Lamina Dijare, Mamadu Jaja Dijara, od ponedeljka je u Beogradu.

Senegalac Lamin Dijara došao je u Partizan u leto 2007. godine, bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje 'duple krune' u prethodnoj sezoni, a ove godine je najbolji strelac vodećeg tima lige. Mamadu Jaja Dijara mlađi je tri godine od brata, rođen je 1986. godine, a igra u napadu.

Beogradski list 'Sport' piše da će Mamadu Jaja Dijara posle dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana aklimatizacije početi da trenira sa ekipom Teleoptika i pokušati da se izbori za ugovor.

Mogućnost da mlađi brat Dijara dođe u Beograd pominjana je i prethodnog leta, a tada je Senegalac koji već igra za Partizan tvrdio da je brat bolji igrač od njega.

Fudbaleri Partizana imali su dva slobodna dana zbog pauze u prvenstvu, a od srede će nastaviti sa radom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Diara doveo brata u Partizan

Izvor: Mondo, 24.Mar.2009

Mlađi brat, Mamadu Jaja, stigao na probu u Teleoptik, a ako se nametne mogao bi u tandemu sa Laminom da igra u napadu crno-belih.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.