Lalatović: Verujem da ćemo prekinutu nezgodnu tradiciju protiv Vojvodine

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Verujem da ćemo prekinutu nezgodnu tradiciju protiv Vojvodine

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18.00 sati dočekuju Vojvodinu u derbiju 18. kola Superlige, a trener crveno-belih Nenad Lalatović nada se pobedi nad "lalama" u slavljeničkoj atmosferi povodm 70. rođendana Sportskog društva.

- Očekuje nas derbi na naš rođendan, nadam se da ćemo ga proslaviti onako kako dolikuje i da ćemo navijačima podariti pobedu. Vojvodina je dobar i perspektivan tim i moramo maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ozbiljno da odigramo kako bismo osovojili tri boda - rekao je Lalatović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda će protiv Vojvodine igrati i protiv loše tradicije, pošto je u pet poslednjih utakmica protiv Novosađana ostvarila samo jednu pobedu.

- Baš sam jutros razmišljao o tome. Nažalost, Vojvodina ima više pobeda nego mi, ali verujem da ćemo prekinutu nezgodnu tradiciju.

Trener crveno-belih istakao da je pobeda nad Jagodinom ekipi donela samopouzdanje, koje bi moglo da bude još veće posle meča sa Vojvodinom.

- Svaka pobeda donosi nam dodatno samopouzdanje, imali smo veliki pritisak posle remija protiv Radničkog, jer je on ravan porazu. Ipak, uspeli smo da se  izdignemo i ostvarimo važnu pobedu.

Lalaltović je naveo da neće biti prevelikih promena u timu u odnosu na meč u Jagodini.

- Tim koji dobija se ne menja, ali možda bude jedna promena. Svi igrači su na raspolaganju osim duže povređenog Marka Petkovića. Igraćemo ofanzivno kao i u Jagodini, jer samo tako možemo do zacrtanog cilja.

Strateg Zvezde poručio je da ga raduje dobra partija Aleksandra Kataija u Jaogdini.

- Stalno pričamo o njemu, odličan jer igrač. Počeo je da trenira onako kako ja hoću i da se menja. To je pokazao u Jagodini i mora da shvati da se fudbal igra u oba pravca - podvukao je Lalatović.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: Pobeda za rođendan

Izvor: B92, 06.Mar.2015

Nenad Lalatović rekao je da se nada da će Zvezda pobediti Vojvodinu u derbiju 18. kola i tako uveličati proslavu 70. godina od osnivanja sportskog društva..."Očekuje nas derbi na naš rođendan, verujem da ćemo ga proslaviti onako kako dolikuje i podariti pobedu našim navijačima. Vojvodina je...

Nastavak na B92...

Lalatović: Nedostajaće samo Petković

Izvor: Beta Video, 06.Mar.2015

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je naveo da će protiv Vojvodine moći da računa na sve igrače, osim od ranije povređenog desnog beka Marka Petkovića. ``Tim koji pobeđuje se ne menja. Ako bude bilo promena u odnosu na susret sa Jagodinom, možda će biti jedna, ali videćemo..``, kazao je...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Vojvodina: Idemo na pobedu protiv Zvezde

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igraju u subotu od 18 časova derbi meč 18. kola Jelen Superlige. U prvom delu sezone na "Karađorđu" slavila je Zvezda golom Rakića, pa Vojvodina ima poseban motiv da se osveti i odnese tri boda iz Beograda...- Pripremamo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu...

Nastavak na Sportal.rs...

DELIJE: Svi na Marakanu, Zvezda te zove! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Mar.2015, 01:04

Pred fudbalerima Crvene zvezde je veoma važan meč, derbi sa Vojvodinom u okviru 18. kola Jelen Superlige Srbije. Crveno-belima je veoma važno da u subotu od 18 časova osvoje tri boda protiv Novosađana, jer samo tako mogu da ostanu u borbi za titulu prvaka. Zbog toga Delije pozivaju sve one kojima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.