Lalatović: Stidite se svojih laži!

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Stidite se svojih laži!

"Moji fudbaleri nisu zaslužili takvo ponašanje, budući da lažu kada su isplate zarada u pitanju", rekao je Nenad Lalatović posle remija sa Voždovcem i dodao da NE ZNA koliko će igrača imati na raspolaganju na sledećem treningu.

Foto: MN Press

Posle tri vezana gostovanja, Borac je ponovo zaigrao na svom stadionu i zabeležio 1:1 protiv Voždovca, iako su poveli u toj utakmici preko Vujaklije, ali ostaju  vrhu tabele pored brojnih finansijskih problema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Trener Borca Nenad Lalatović rekao je posle ove utakmice da bi klupsko i gradsko rukovodstvo trebalo da se stide zbog odnosa koji imaju prema igračima.

"Moji fudbaleri neće trenirati do srede, a gradsko i klupsko rukovodstvo trebalo bi da se stide zbog odnosa prema igračima. Oni nisu zaslužili takvo ponašanje, budući da lažu kada su isplate zarada u pitanju", naglasio je Lalatović.

Ono što je takođe zabrinulo navijače jeste i to da je Lalatović izjavio da i je diskutabilno koliko će igrača prisustvovati sledećem treningu. 

Osvrnuo se i na utakmicu i čestitao je Voždovcu na osvojenom bodu podsetivši da je nekada vodio ovu ekipu.

"Voždovac je opasan rival i vrhunski organizovan klub, sve svoje kvalitete pokazao je na terenu. Za nas je najvažnije što smo ostali u vrhu tabele", rekao je Lalatović.

Mladi stručnjak nije želeo da komentariše suđenje, iako su prema njegovoj proceni, pojedine odluke arbitara bile sporne.

Njegov kolega na klupi Voždovca Bratislav Živković čestitao je Čačanima na dosada ostvarenima rezultatima.

"Da mi je neko ponudio bod pre susreta oberučki bih ga prihvatio. Naravno, čestitam i mojim igračima na dobroj partiji, igrali su protiv rtivala koji je do sada pružao odlične igre i zbog kojih se nalazi u vrhu tabele", zaključio je Živković.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lalatović: Klub i grad treba da se stide

Izvor: B92, 07.Nov.2015

Nenad Lalatović rekao je posle remija Borca sa Voždovcem (1:1) da bi klupsko i gradsko rukovodstvo trebalo da se stide zbog odnosa koji imaju prema igračima..."Moji fudbaleri neće trenirati do srede, a gradsko i klupsko rukovodstvo trebalo bi da se stide zbog odnosa prema igračima. Oni nisu zaslužili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.