Lalatović: Ovo je derbi, umor ne priznajem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Ovo je derbi, umor ne priznajem

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da njegovu ekipu očekuje derbi meč protiv Radničkog iz Niša i dodao da umor igrača ne prihvata kao alibi za eventualno slabiju partiju crveno-belih iz Novog Sada.

Vojvodina je u sredu pobedila Novi Pazar u gostima i plasirala se u četvrtfinale Kupa Srbije, a već u nedelju izabranike Nenada Lalatovića čeka novo teško gostovanje Radničkom u Nišu.

Trener Vojvodine je naveo da je njegova ekipa poprilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izmorena u prethodnim danima.

"Računajući i putovanje u Niš, za četiri dana ćemo praktično 19 sati provesti u autobusu. Međutim, to nema nikakve veze, jer ne priznajem umor i on sme da postoji kod igrača. Priznajem samo to da moraju da budu dobri i da svaki meč igraju kao da im je poslednji, odnosno da daju 100 odsto svojih mogućnosti kako bismo došli do pozitivnog rezultata", rekao je Lalatović, objavljeno je na sajtu kluba.

Vojvodina je druga na tabeli domaćeg šampionata sa 29 bodova, dok je Radnički peti sa pet bodova manje.

"Ovo je derbi utakmica, a tamo nas nikad ne dočekaju oberučke, pogotovo njihovi navijači. Mi se nikoga ne plašimo. Idemo tamo da se nadigravamo sa njima i pokažemo da smo Vojvodina, iako ih cenim kao tim. Cenim i mog kolegu Milana Rastavca, kao i njihove igrače i poštujem Radnički, ali najviše cenim svoje igrače i Vojvodinu. Čeka nas teška utakmica, ali moramo dati svoj maksimum kako bismo zabeležili povoljan rezultat", rekao je Lalatović.

Lalatović je kazao da je Radnički iskusan tim, koji u Super ligi može svakoga da pobedi.

"Jako su dobri kod kuće. Međutim, i mi smo dobri i kod kuće i na strani, pa očekujem jednu lepu i pravu prvenstvenu utakmicu", rekao je Lalatović.

Utakmica 14. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Radničkog igra se u nedelju od 17.00 na Čairu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.