Lalatović: Nisam kriv, ne upirite prstom u mene!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: ''Nisam kriv, ne upirite prstom u mene!''

Ni kriv ni dužan, trener Nenad Lalatović ponovo dospeo u centar pažnje.

Najnoviji spisak selektora reprezentacije Srbije Slavoljuba Muslina za prijateljski meč selekcije Superlige protiv SAD u San Dijegu ponovo je ''podigao prašinu'' u javnosti, ovoga puta zbog činjenice da jedino iz Čukaričkog niko nije dobio poziv.

Naravno, mnogi su to odmah povezali sa Nenadom Lalatovićem, novim trenerom ''Brđana'', a jedno od objašnjenja koje se moglo čuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovih dana je da je upravo promena trenera u Čukaričkom bio razlog da Muslin izađe u susret ''Brđanima''.

Međutim, u izjavi za ''Alo'', Lalatović demantuje da je na bilo koji način uticao da fudbaleri Čukaričkog ne igraju za reprezentaciju, a ono što je posebno zanimljivo, jeste da je u sličnim situacijama bio i dok je trenirao Crvenu zvezdu i Vojvodinu.

On tvrdi da ni tada, kao ni danas, nije imao nikakvog uticaja na izbor selektora.

''Svi su upirali prstom u mene kada sam bio na klupi Zvezde i kada Mihailo Ristić i Luka Jović nisu bili u sastavu 'Orlića'.



Bio sam 'kriv' i kada FK Vojvodina prošle godine nije pustio igrače na prijateljsku utakmicu protiv Katara u Dohi. Zamislite u kakvoj se poziciji sada tek nalazim zbog činjenice da ekipa sa Banovog brda nije dala nijednog igrača nacionalnom timu?

Verujte mi da se treneri u ovakvim situacijama ništa ne pitaju. Ne upirite prstom u mene, nisam nikome nikada zabranio da igra za Srbiju! Kao što se nisam pitao kao trener Zvezde i Vojvodine, tako nisam kriv ni za ovaj slučaj u Čukaričkom'', poručio je Lalatović.

Temperamentni stručnjak je čak istakao i da je Ognjen Ožegović zaslužio poziv u ovu selekciju, ali da ''nije na njemu da govori o tome''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.