Lalatović: Nemamo para, ali motiva neće nedostajati

Izvor: Blic, 02.Okt.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Nemamo para, ali motiva neće nedostajati

Trener Borca iz Čačka Nenad Lalatović izjavio je da je Rad favorit u meču dva tima u 12. kolu Superlige Srbije, ali da će njegova ekipa odigrati veoma motivisano, uprkos teškoj finansijskoj situaciji.

"Rad ima stvarno dobar tim. Pobedio je Vojvodinu i odigrao nerešeno sa Partizanom, tako da će u predstojeći meč ući maksimano motivisano", rekao je Lalatović.

Trener Čačana kaže da mu je cilj da njegovi igrači uđu mirno u predstojeći susret, uprkos teškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << finansijskoj situaciji.

"Biće veoma teško, protivniku prepuštamo ulogu favorita na papiru, ali pružićemo maksimum na terenu i nadam se izboriti povoljan rezultat za nas", istakao je Lalatović.

Trener "zebri" napomenuo je da u predstojećem susretu neće moći da računa na Krstića, Zeca, Obradovića i Tanasina.

Utakmica 12. kola Superlige između Rada i Borca igra se u subotu od 15 sati na Banjici.

Borac se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 18 bodova, pet više od "građevinara" koji su deveti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.