Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020, 14:08

Lalatović: Drugi će juriti moje rekorde

Kormilar Vojvodine mogao bi danas protiv OFK Bačke da postavi klupski rekord kao trener sa najviše pobeda. Trenutno je na brojci 61 iz 102 meča

Vojvodina protiv OFK Bačke juri petu uzastopnu pobedu na Karađorđu i ona ne bi smela da izostane. Jer Bačka je na šest gostovanja osvojila samo bod, nanizala je četiri neuspeha na strani, a pride protiv Lala ne uspeva da se razmahne. Nije im dala gol na pet od šest proteklih susreta. Takođe, samo jedna pobeda u dosadašnjih 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rundi svakako ne uliva optimizam pulenima Dejana Rađenovića pred gostovanje drugoplasiranom sastavu Nenada Lalatovića, koji ima i šampionske aspiracije (18.00).

Posle pobede protiv Zlatibora, crveno-beli iz Novog Sada su ostali najbliži pratioci lidera, a novom pobedom žele da dodatno učvrste svoju poziciju i, ako je moguće, još više se približe vodećoj Crvenoj zvezdi.

To ne znači da Stara dama ima lak zadatak ispred sebe, što potvrđuju i reči šefa stručnog štaba Vojvodine Nenada Lalatovića.

"Bačka je pokazala da ume da igra protiv velikih klubova. To je organizovan tim, koji igra lep i dopadljiv fudbal, 'do noge'. Igrači su im možda nešto nižeg rasta, ali su zato veoma brzi i imaju fenomenalnu polukontru i kontru. Ubacuju se iz drugog plana i nijednog trenutka ih ne smemo potceniti. Na mene su ostavili utisak na prijateljskoj utakmici koju smo odigrali protiv njih, kada je bilo 1:1, a gubili smo sve do 90. minuta, kada smo dali gol iz prekida. Već tada su mi upali u oko, tako da opuštanja nema. Najteži mečevi su oni koji su unapred dobijeni", rekao je Lalatović.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šef stručnog štaba Vojvodine napomenuo je da Voša protiv OFK Bačke neće moći da nastupi u kompletnom sastavu.

"Zbog žutih kartona nećemo moći da računamo na Čovića. Topić je nažalost opet dobio udarac u nogu i izašao sa treninga desetak minuta ranije, pa ćemo videti da li će biti spreman. Na Vukadinovića nisam mogao da računam protiv Zlatibora, jer se nije najbolje osećao, ali on se sada oporavio. Svi igrači i članovi stručnog štaba radili su testove na korona virus i svi rezultati su negativni".

Lalatović je do sada ostvario 61 pobedu na klupi Vojvodine, pa mu nedostaje još samo jedan trijumf da postane trener sa najviše pobeda u istoriji kluba. Staru damu je do sada predvodio na 102 utakmice, a mnogi se pitaju da li će i po tom parametru ući u timske almanahe, s obzirom na to da se u ovoj kategoriji na prvom mestu nalazi trener prve šampionske generacije Vojvodine Branko Stanković, koji je 140 puta sedeo na klupi crveno-belih.

"Kada sam prvi put dolazio u Vojvodinu, nisam mogao ni da sanjam da će mi se dogoditi ovako lepo stvari, da ću osvojiti trofej i postati četvrti trener u istoriji kluba kome je to uspelo. Nisam očekivao da ću napraviti ovakve rekorde, ali jesam maštao, a čovek kad nešto želi i sanja, onda to i dosanja. Moj san se polako ostvaruje, a ukoliko da Bog da pobedimo danas, više neću ja juriti tuđe rekorde, već će drugi juriti moje. To je stvarno sjajan podatak. Srećan sam što sam trener Vojvodine i što sam u Novom Sadu, koji doživljavam kao svoju drugu kuću. Pronašao sam se ovde i uživam, te se nadam da ćemo još dugo biti svi zajedno", rekao je Lalatović.

SUPERLIGA - 13. KOLO

Petak

18.00: (1,23) Vojvodina (6,50) OFK Bačka (12,0)

Subota

13.00: (2,55) Inđija (3,10) Metalac (2,90)

15.00: (1,45) Čukarički (4,40) Novi Pazar (7,25)

15.00: (2,65) Voždovac (3,25) TSC (2,70)

15.00: (1,95) Rad (3,40) Zlatibor (4,10)

17.00: (1,13) Partizan (9,50) Mačva (16,0)

Nedelja

15.00: (1,68) Mladost (3,70) Proleter NS (5,30)

15.00: (3,00) Napredak (3,20) Spartak (2,45)

15.00: (2,75) Javor (3,25) Radnički (2,60)

15.00: (11,0) Radnik (5,50) Crvena zvezda (1,28)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pala Bačka, pao i rekord: Lalatović je trener sa najviše pobeda na klupi Vojvodine!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020

Istorija je ispisana sa 62 pobede iz 103. meča..Klupski rekord je postavljen, u režiji Nenada Lalatovića. Kormilar Vojvodine je večeras protiv Bačke u 13. kolu Superlige Srbije zabeležio 62. pobedu kao trener kluba sa Karađorđa – 3:1. Za ovaj podvig bile su mu potrebne 103. utakmice, a ostignuće...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.