Lalatović: Cilj je da prezimimo na drugom mestu

Izvor: B92, 08.Dec.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Cilj je da prezimimo na drugom mestu

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da je cilj njegove ekipe da jesenji deo Superlige završi na drugom mestu na tabeli.

Radnički je trenutno drugi tim Superlige sa devet bodova iza lidera Crvene zvezde, a četiri ispred Partizana.

"Igramo kući, ovo nam je poslednji meč u godini i želimo pobedom da se oprostimo od naših navijača. Dolazi nam Spartak, koji je veoma ozbiljan tim. Oni su u sredu protiv Crvene zvezde odigrali dobru utakmicu, videlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da je to kvalitetna ekipa za plej-of, da ima odlične pojedince. Mi ne smemo da ih potcenimo nijednog trenutka, ukoliko želimo da upišemo nova tri boda", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog igraju u nedelju od 13 sati igraju na svom terenu protiv Spartaka, utakmicu 20. kola Superlige.

"U Radničkom vlada fenomenalna i pobednička atmosfera, drugi smo na tabeli, uzeli smo 44 boda i daćemo sve od sebe da uzmemo još tri. Naš cilj je da prezimimo na drugom mestu, a ako pobedimo Spartak mi ćemo to obezbediti bez ozbira na rezultat protiv Napretka u Kruševcu u 21. kolu", naveo je Lalatović.

Govoreći o Spartaku, Lalatović je rekao da očekuje da će sa ekipa braniti, kao i da ima "ubitačne kontre i polukontre".

"Vraća im se Djenić, koji sjajno drži dubinu, tu je i Obradović koji je jedan od najboljih krilnih fudbalera u Srbiji , što znači da nam neće biti lako. Ipak, smatram da će sve na ovom meču zavisiti od nas".

Utakmicu će zbog povreda propustiti Saša Stojanović, Siniša i Marko Mitrović.

"Ostali su spremni, dobro su raspoloženi i jedva čekaju da počne meč", rekao je Lalatović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.