Laktaši: Sandro Poletan obilježio godinu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Dec.2015, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laktaši: Sandro Poletan obilježio godinu

Juniorski šampion Evrope i član Kik-boks kluba Kruna Sandro Poletan izabran je za najboljeg sportistu Laktaša u 2015.

U 19. izboru za sportistu godine opštine Laktaši, koji organizuje Udruženje sportista ove opštine, Poletan je trijumfovao ispred džudistkinje Saške Trkulje i fudbalera Miljana Bajića.

Ovaj mladi i talentovani sportista obilježio je 2015. godinu, kako za opštinu Laktaši tako i za Republiku Srpsku, osvojivši zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za juniore, koje je održano u San Sebastijanu, u Španiji.

"Nisam očekivao da ću biti izabran za najboljeg sportistu, ali veoma naporno sam radio tokom čitave godine i očigledno je da se trud isplatio", rekao je mladi sportista i dodao da ga i u narednoj godini očekuju brojne obaveze.

"Već 4. januara putujem na pripreme, a poslije toga me očekuju razna takmičenja, a pored toga spremam i prijemni ispit za upis na fakultet."

Za najbolje sportiste u kategoriji od 10 do 16 godina proglašeni su plivačica Lana Cvikić i fudbaler Dean Kojić, a do 18 godina to su džudisti Vanja Šormaz i Igor Glišić. Najbolji sportski radnik u 2015. je Zoran Rašljić (odbojka), a trener Mićo Poletan (kik-boks). Načelnik opštine Miroslav Kodžoman kazao je da Laktaši imaju veliki broj talentovanih sportista i naglasio da u sport treba što više ulagati.

"Ova manifestacija je od velikog značaja, jer akcenat je stavljen na podršku mladim sportistima, pa je čak znatno povećan i broj dvoranskih sportova, koji se igraju u našoj sportskoj dvorani, a samim tim imamo i veći broj omladine koja trenira, što je veoma dobro. Svi sportisti koji su bili učesnici manifestacije imaju zavidan broj priznanja i moramo im odati priznanje, jer su to zaslužili trudom, zalaganjem i odricanjem", naglasio je Kodžoman.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.