Lak plen za „Tigrice“ (subota, 19h)

Izvor: KGsport.info, 28.Mar.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lak plen za „Tigrice“ (subota, 19h)


Rukometašice Radničkog dočekaće večeras u hali „Jezero“ beogradsku Crvenu zvezdu, u meču 17. kola Super lige Srbije.
„Tigrice“ ne bi trebale da imaju problema u duelu sa poslednjeplasiranom ekipom na tabeli, koja nema nijedan osvojen bod u prvenstvu, tako da sve sem ubedljive pobede šampionki Srbije ne dolazi u obzir. Kragujevčanke su pre par dana imale uspešan debi u Kupu Srbije, pa je i samopouzdanje ekipe na visokom nivou.
„Ovu utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ćemo iskoristiti da uigramo par novih taktičkih varijanti i unapredimo igru. Takođe, ovo će biti prilika da se određene igračice, koje su se oporavile nakon povreda i zdravstvenih poteškoća, vrate polako u ustaljeni ritam.“istakao je trener Aleksandar Radosavljević.

Radnički će na današnjem meču biti jači za Milicu Danilović i Jelenu Nišavić, koje se vraćaju nakon pauze, dok će Katarina Stepanović odsustvovati do kraja sezone iz privatnih razloga.
„Ovo je sigurno jedna od najlakših utakmica u sezoni, ali ne sumnjam da ćemo i u ovaj meč ući borbeno i jako, kao i obično.“ – rekla je Marijana Tanić, srednji bek Radničkog.
Početak utakmice je zakazan za 19 časova, a na ulazu u halu „Jezero“ biće postavljena kutija u kojoj će se prikupljati novac za operaciju oka mladog košarkaša Juliana Bogdanovića.
Foto: ŽRK Radnički Media Team
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

RSL (Ž): Tigrice vezale 17. pobedu

Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2015

Rukometašice Radničkog su u okviru 17-og kola SRLS savladale ekipu Crvene Zvezde rezultatom 37-14,poluvreme 20-7.Ekipa Crvene Zvezde nijednom u toku utakmice nije zapretila raspoloženim Tigricama,koje su rutinskom igrom privele utakmicu kraju.. . Igrač utakmice Anđela Janjušević strelac 10 pogodaka....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.