Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 12:11

Lajpcig ni u januaru neće pustiti Olma u Barselonu

Španac je za Nemce nezamenjiv

Biće potrebno još neko vreme Daniju Olmu da zatvori krug svoje karijere. Ponikao je u Barseloni, nije za nju zaigrao u prvom timu, ali ima želju od letos da se vrati na Nou Kamp i obuče dres kluba koji najviše voli. Samo, u rukama drugih su i štap i šargarepa...

Kako piše AS, čelnici Barselone su u stalnom kontaktu sa Olmovim okruženjem. Pošto sa samim igračem ne smeju da pregovaraju. I Kataloncima je jasno, niko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << to ne krije, da Dani želi da se vrati u svoj matični klub, u svoj grad. Takoreći, da se vrati kući.

Problem je što Olmo ima ugovor sa Red Bul Lajpcigom do leta 2023. i Nemci nemaju nameru da ga puste. Nisu pristali letos na ponude sa Nou Kampa, a neće ih slomiti ni nove koje je Barselona zamislila da pošalje u januaru.

Prognozziraj derbije i osvoji 100.000 dinara!

Ubeđeni su u Barseloni da je Dani Olmo igrač koji im je potreban, jer poznaje stil igre katalonskog giganta, stekao je sada već zavidno iskustvo u Bundesligi i mogao bi da nađe mesto u Kumanovom timu. Ipak, svi su izgledi da će cela priča morati da sačeka do leta, kada krene španskom reprezentativcu poslednja godina ugovora sa Lajpcigom.

Tada će Nemci biti primorani da ga prodaju, ali neće ni tada reći “da” za manje od 25.000.000 evra, koliko su platili Dinamu iz Zagreba kada su dovodili Olma. Uz bonuse koji uredno stižu Zagrepčanima.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.