Lajović za SK: Uživam u tome što igram dobro

Izvor: N1 televizija, 05.Jul.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović za SK: Uživam u tome što igram dobro

Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Vimbldona pobedom protiv Stefanosa Cicipasa, a o meču i narednom rivalu razgovarao je sa Nebojšom Viškovićem.

"Mislim da sam samo možda u drugom setu mogao još jednom da ga 'brejknem', ali da kažem ceo meč je, onako, rutinski izgledao, Opet na terenu je to, iz moje perspektive, izgledalo je alo teže. Nisam dozvolio niti jedan brejk što je jako dobra stvar, uspeo sam da iskoristim skoro sve šanse koje sam imao i nemam nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << segment u meču koji je bio loš jedino što sam možda prvi servis možda morao da koristim više taktički jer u prvom setu nisam osećao toliko prvi servis tako da sam manje 'besplatnih'poena dobijao na servu, ali ali sam se koncentrisao da poen što pre preuzmem forhendom i uspevao sam da nametnem svoj ritam", analizirao je Lajović svoj meč prvog kola na Vimbldonu u razgovoru sa Nebojšom Viškovićem.

Lajović je u drugom setu imao priliku za dupli brejk, ali je gem nakon toga Cicipas je imao brejk loptu i čini se da je to bio presudan momenat.

"Imao sam par gemova u koje sam ulazio usporeno a na travi su dosta teške lopte. I nekad tako uđem da probam sve kako treba, da ostanem nisko, ali nekad kada udariš iz sve snage loptu ne ide nigde. Tako da je bitno da to imam u glavi pre svakog gema i onda nema problema", objasnio je Lajović.

Ceo razgovor pogledajte u videu ispod:

Izvor: Sport klub

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.