Lacio u lošoj seriji, za Juventus tri nova boda

Izvor: TV Arena Sport, 30.Nov.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio u lošoj seriji, za Juventus tri nova boda

Nakon kiksa Rome i Lacio je produžio seriju očajnih rezultata pošto je izgubio od Empolija sa 1:0, dok je Juventus u gostima bio bolji od Palerma sa 3:0.

Roma se očito nije oporavila od katalonskog šoka, pa se obrukala na svom terenu porazom od Atlante rezultatom 2:0.

Ni drugi rimski klub nema razloga za slavlje, jer je Lacio poslednji put u Kalču trijumfovao 25. oktobra. Od tada je nanizao tri poraza i remi, a sada je i Empoli zadao bolan udarac nebesko-plavima >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sa 1:0 za produžetak crne serije.

U sivilo Lacija utopio se i naš trio. Dušan Basta je odigrao ceo meč, dok su se u ofanzivi od početka našli Filip Đorđević (zamenjen u 74. minutu) i Sergej Milinković-Savić (zamenjen u 57. minutu).

Ako je neko mislio da se Juventus neće boriti za titulu posle očajnog početka sezone, prevario se. "Stara dama" ne odustaje tako lako od odbrane trona i četvrtom pobedom u nizu popela se na peto mesto, sa svega šest bodova manje od vodećeg Intera uz utakmicu više.

Palermo je odolevao u prvom poluvremenu, a otpor domaćina na Siciliji prvo je slomio Mario Mandžukić. Da trijumf bude ubedljiviji u samom finišu pobrinuli su se Sturaro i Zaza za konačnih 0:3.

Na dve utakmice od 15 časova bila je prava goleada. Udineze je savladao Kjevo u gostima sa 3:2, a istim rezultatom je Frozinone kod kuće zakucao Veronu za dno tabele.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite celo takmičenje Serije A.
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.