Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2020, 09:29

Lacio sprema veliku krađu, Interu Kumbula ide ispred nosa

Ozbiljna se prašina digla zbog albanskog štopera...

Niko još ne zna kako će se Maraš Kumbula snaći na najvećoj sceni, ali ozbiljna je prašina koja se podigla zbog jednog albanskog reprezentativca. Dok se oko 20-godišnjeg otimaju Inter, Juventus i Napoli, Lacio je izgleda spremio veliku krađu i blizu je totalnog dogovora sa upravom Verone!

Prvi čovek Lacija Klaudio Lotito uslikan je u četvrtak popodne u jednom eminentnom rimskom restoranu na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << s kolegom iz Verone Mauricijem Setijem. I navodno, samo detalji dele od sporazuma koji će biti vredan između 18.000.000 i 20.000.000 evra, s tim što će Lacio Veroni da prosledi i dvojicu igrača – najverovatnije desno krilo Kristijana Lombardija (24) i levog beka Ricu Durmisija (26).

Kako navode relevantni mediji u Italiji poput Skaja, Gazete delo Sporta i Korijerea ovakav posao biće odgovarajući za obe strane, jer će Verona uz dobar profit dobiti i dva igrača u rotaciji, što nije mala stvar.

Verona je već pikirala zamenu za Kumbulu u liku Merta Četina iz Rome, a pregovori su već u toku oko pozajmice na jednu godinu, uz opciju kupovine. Ono što u ovom trenutku malo koči razgovore jeste želja rimske Vučice da u ugovor ubaci i klauzulu kupovine po određenoj ceni, u slučaju da se nekadašnji igrač Genčlerbirligija razvije u željenom smeru.

Podsetimo, Inter i Juventus su bili spremni da Veroni ponude do 32.000.000 evra za Kumbulu, a Nerazuri su pre oko tri sedmice bili najbliži potpisu. Čak su imali i usmeni dogovor s igračem. Međutim, kako Inter nije uradio ništa značajno po planu dogovora sa Veronom, Lacio je sada stekao određenu prednost.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.