Lacio slavio u rimskom derbiju, debitantski gol Nastasića

Izvor: TvojPortal.com, 05.Mar.2012, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio slavio u rimskom derbiju, debitantski gol Nastasića

Izvor: vesti online
Fudbaleri Lacija savladali su Romu rezultatom 2:1 u velikom gradskom derbiju u okviru 26. kola Serije A.
Lacio je tako oba puta ove sezone, identičnim rezultatom, savladao najvećeg rivala, a do vođstva je došao golom Ernaneša već u 10. minutu sa penala. Prethodno je golman Rome Stekelenburg napravio prekršaj i dobio crveni karton kao poslednji igrač odbrane.


Samo sedam minuta kasnije Roma je odgovorila izjednačujućim golom Borinija, da >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << bi u nastavku meča, u 62. minutu, Mauri doneo velika tri boda Laciju.

"Nebeskoplavi" su sada na trećem mestu sa 48 bodova, dva više od Udinezea, koji je kiksnuo na domaćem terenu protiv Atalante - 0:0.

Fiorentina je u nastavku slomila otpor Ćezene sa 2:0 i krenula ka sredini tabele, a strelac debitantskog pogotka u Seriji A bio je mladi Matija Nastasić.

Srpski defanzivac je tako golom nagrađen za odlične partije koje pruža ove godine. Njegovi saigrali su konačno odigrali jednu dobru utakmicu na svom terenu, a radost "ljubičastima" doneo je gostujući igrač Moras autogolom u 62. minutu, da bi Nastasić potvrdio trijumf u 74. minutu.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.