Lacio se bez Sergeja približio evrosceni, pobeda sa igračem više

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio se bez Sergeja približio evrosceni, pobeda sa igračem više

Rimljani ne odustaju od plasmana na evropsku scenu.

Posle šokantnog poraza od Kjeva na svom terenu u prošlom kolu, Lacio se večeras iskupio pobedom protiv Sampdorije u Đenovi rezultatom 2:1, pa ponovo ima čemu da se nada čak i kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona.

Bez našeg Sergeja Milinković-Savića, koji je protiv Kjeva ''pocrveneo'', Lacio je do pobede vodio večeras odlični Kaisedo.

On je domaće ''načeo'' veći u trećem minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi šesnaest minuta kasnije duplirao prednost ''Nebesko plavih''.

Dodatni problem za Sampdoriju bilo je isključenje Ramireza u finišu prvog poluvremena.

Ipak, iako sa igračem manje, Đenovljani uspevaju da preko Kvaljarele smanje na 2:1 i vrate neizvesnost, ali više od toga u ovom meču ipak nisu mogli.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kec kao kuća, neka Atalanta večeras sve zakuva! Zaslužila je...

Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2019, 15:06

Milan je serijom loših rezultata prokockao šansu da overi četvrto mesto u Seriji A i plasman u Ligu šampiona, a od sinoć više ništa ne drži pod kontrolom. Roma je nizom dobrih rezultata preuzela tu poziciju, Torino se pobedom nad Rosonerima potpuno uključio u trku, a Lacio je oživeo pobedom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.