Lacio osvojio Superkup Italije

Izvor: RTS, 13.Avg.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio osvojio Superkup Italije

Fudbaleri Lacija osvojili su Superkup Italije, pošto su pobedili Juventus sa 3:2.
Pobedu Laciju doneo je Alesandro Murđa u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Lacio je vodio 2:0 golovima Čira Imobilea u 32. iz penala i 54. minutu, ali je šampion Italije izjednačio u finišu, preko Paula Dibale u 85. i 91. iz jedanaesterca.
Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić igrao je celu utakmicu za Lacio, Dušan Basta je izašao u 75. minutu, dok Filip Đorđević nije bio u timu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej i Basta osvojili Superkup Italije

Izvor: B92, 13.Avg.2017

Fudbaleri Lacija osvojili su Superkup Italije, pošto su pobedili Juventus sa 3:2...Pobedu Laciju doneo je Alesandro Murđa u trećem minutu sudijske nadoknade vremena...Lacio je vodio 2:0 golovima Čira Imobilea u 32. iz penala i 54. minutu, ali je šampion Italije izjednačio u finišu, preko Paula...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.