Lacio odbio 70 miliona od Juventusa za Milinković-Savića

Izvor: RTS, 30.Avg.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio odbio 70 miliona od Juventusa za Milinković-Savića

Šestostruki uzastopni šampion Italije ponudio je 70 miliona evra za srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, ali je Lacio još jednom odbio ponudu, javlja rimski list Mesađero.
Juventus je na zahtev trenera Masimilijana Alegrija, koji veoma ceni kvalitete Milinković-Savića, obnovio interesovanje velikom ponudom, ali je predsednik Lacija Klaudio Lotito bez razmišljao odbacio mogućnost da se odrekne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ključnog igrača.

Lotito je rekao "ne" viceprvaku Evrope, ali je spreman da pregovara za godinu dana sa uverenjem da će cena 22-godišnju fudbaleru da poraste.
Još jedan neimenovani klub nudio je isti novac za Milinković-Savića, takođe je odbijen, potvrdio je sportski direktor Igli Tare.
Isti izvor navodi da Sergej nije izrazio želju da ode, već nastavi razvoj u Laciju.
Jedno je sigurno, Juventus će ponovo pokušati da dovede Milinković-Savića, posebno što je profil veznog igrača kakav traži Alegri nakon odlaska Pola Pogbe u Mančester Junajteda prošlog leta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dva kluba nudila po 70 miliona za Srbina, Lacio veruje da će vredeti više

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2017

Šestostruki uzastopni šampion Italije ponudio je 70 miliona evra za srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, ali je Lacio još jednom odbio ponudu, javlja rimski list Mesađero...Juventus je na zahtev trenera Masimilijana Alegrija, koji veoma ceni kvalitete Milinković-Savića, obnovio interesovanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.