Lacio iz Nemačke dovodi zamenu za Klosea?

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio iz Nemačke dovodi zamenu za Klosea?

Italijanski Lacio poslao je ponudu Šalkeu za Klasa Jana Huntelara, koga čelnici rimskog kluba vide kao zamenu za legendarnog Miroslava Klosea.

Kako navodi nemački "Bild", u Laciju veruju da bi holandski napadač Klas Jan Huntelar, koji će u avgustu napuniti 33 godine, bio idealna zamena za Miroslava Klosea, koji će na kraju sezone završiti svoju  karijeru.

Holanđanin ove sezone u Šalkeu je u svim takmičenjima na 33 meča postigao 12 golova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Huntelaru ugovor ističe na leto 2017. i veoma je moguće da će Nemci pristati da prodaju napadača.

Prepreka ovom transferu može da predstavlja plata Huntelara, napadač ima ugovor od 7 miliona evra godišnje, što Lacio nije ni približno spreman da ponudi.

Ukoliko dođe do transfera, Huntelaru ovo neće biti prvi boravak u Seriji A, jer je u sezoni 2009-2010 igrao za Milan, kada je stigao iz Reala za 15 miliona evra.

Već sledeće godine prodat je Šalkeu, gde je "oživeo" svoju karijeru i postao jedan od ključnih igrača nemačkog tima, a u sezoni 2011-2012 sa 29 golova bio je najbolji strelac Bundeslige.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ DOBIJA KONKURENCIJU: Nemaca u Laciju menja Holanđanin

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2016

Rimski Lacio u potrazi je za naslednikom Miroslava Klozea koji će po okončanju sezone napustiti klub za koji nastupaju četiri srpska reprezentativca.. . Prvi pik prema saznanju italijanskih medija je iskusni holandski napadač Klas-Jan Huntelar za kog Lacio sprema višegodišnji ugovor, ali sa nešto...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.