Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2021, 12:06

Lacio i Kostić – pregovori zapali u ćorsokak

„Ostaje kod nas, 95 odsto“, tvrdi trener Ajntrahta Glazner

Krenulo je, zakuvalo se, a onda se samo odjednom – izduvalo. Tako su izgledali pregovori Lacija i Ajntrahta oko Filipa Kostića, koji će, veliki su izgledi, biti u Bundesligi i naredne sezone.

Lacio je zagrizao preveliki plen. A, nije još ni ispeglao minus na klupskom računu koji mu maksimalno komplikuje pregovore oko Kostića. Kako piše Gazeta, Rimljani imaju jaz od 20.000.000 u klupskim knjigama, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zbog kojeg ne mogu da privedu posao kraju.

Najveći je, pak, problem za Italijane što Ajntraht ne mora da prodaje Kostića. Pa, moglo bi se reći da ni ne želi, iako je ušao u pregovore. Nemci su stavili do znanja Italijanima da ne pristaju ni na kakve nepouzdane opcije, ona varijanta pozajmica sa mogućim otkupom. Nego ili odmah ceo transfer ili pozajmica sa obaveznim otkupom po unapred utvrđenoj ceni. A, Lacio ne pristaje na to.

Kažu Italijani da ni Kostić nije baš toliko zagrejan da se seli u Rim. On uživa u Frankfurtu, oseća se kao kod kuće, tu igra najbolji fudbal u karijeri. Prešao bi samo za dosta veću platu. Njegov zahtev je 4.000.000 evra godišnje, piše Gazeta. I to je Laciju više nego što bi želeo i mogao da se ispruži.

Pregovori su ušli u ćorsokak. I to toliko dugačak i mračan da u Ajntrahtu više ni ne razmišljaju o opciji da sledeće sezone budu bez Kostića.

Filip će najverovatnije ostati kod nas. Ovde se dobro oseća, srećan je, odlično igra. Rekao bih da su šanse da ostane 80 odsto“, rekao je sportski direktor Ajntrahta Markus Kroše.

A, trener Glazner je još sigurniji.

Šanse da Kostić bude kod nas u novoj sezoni su 95 odsto“, poručio je Austrijanac.

Lacio već traži alternativno rešenje, Gazeta kaže da je sada na listi želja krilo Čelsija Hadson-Odoi, kojeg trener Maurisio Sari savršeno poznaje. Drugačiji je igrač od Kostića, igra kontra nogom, ali i to odgovara Nebeskoplavima. I ubeđeni su da će se lakše dogovoriti sa Plavcima nego sa Ajntrahtom.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.