„La bomba“ prelomio - ne ide na Evrobasket!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„La bomba“ prelomio - ne ide na Evrobasket!

Spisak kandidata za Evrobasket biće poznat u utorak...

Potres za potresom, udarac za udarcem... Košarkaška reprezentacija Španije, tačnije selektor Serđo Skariolo imaće pune ruke posla da sastavi pravu ekipu za Evrobasket, koji će se u septembru igrati u četiri države (Hrvatska, Letonija, Nemačka, Francuska). Prema dosadašnjim informacijama Riki Rubio, Hoze KalderonMark Gasol sigurno neće igrati za Furiju na kontinentalnom takmičenju, Serž Ibaka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će vrlo verovatno propustiti prvenstvo, a još jedno ime na listi je i Huan Karlos Navaro!

Popularni La Bomba danas je doneo odluku da se unapred zahvali na eventualnom pozivu, pošto se još nije oporavio od povrede pete, koja ga muči duže vreme (propustio i poslednje dve utakmice finala ACB lige protiv Reala prim. aut.). Uprkos informacijama da se 35-godišnji as podvrgnuo operaciji u Vitoriji, Košarkaški savez Španije odbacio je ove glasine, ali nije želeo i dodatno da komentariše informaciju o eventualnom otkazu.

Serđo Skariolo će u utorak objaviti spisak kandidata za Evrobasket (5. - 20. septembar), a za sada je poznato da će Pau Gasol sigurno igrati, dok postoji velika mogućnost da debi upiše i Nikola Mirotić.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.