La Korunja prekunula crni niz protiv fenjeraša (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

La Korunja prekunula crni niz protiv fenjeraša (video)

Levante pao u finišu meča na 'Riazoru' odigranom u okviru 30. kola Primere i ostao zakovan za dno tabele.

Pobeda u gradskom derbiju nad Valensijom nad 'starijim bratom' u prošlom kolu i serija očajnih rezultata Deportiva u poslednje vreme uneli su veliku dozu optimizma fudbalerima poslednjeplasiranog Levantea pred gostovanje u La Korunji, ali se iz Galicije vraćaju 'praznik rukava'.

Deportivo je slavio prvi put u domaćem šampionatu od 19. decembra prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i prekinuo seriju od 13 prvenstvenih utakmica bez pobede.

Domaćin je poveo golom Luisa Alberta u smiraj prvog poluvremena, ali nakon samo pet minuta igre u nastavku junak pomenute pobede nad Valensijom, iskusni italijanski napadač, Đuzepe Rosi, sjajnom minijaturom uspeva da poravna rezultat na 1:1.

Iako su i jedni i drugi želeli pobedu, Deportivo je bio za nijansu bolji tim na terenu i u finišu zasluženo došao do sva tri boda.

Marino je dao autigol pet minuta pre kraja utakmice, od njega se odbila lopta u gol nakon udarca najboljeg strelca tima iz La Korunje ove sezone Lukasa Pereza za konačnih 2:1.



Deportivo je načinio skok na tabeli posle dugo, dugo vremena i sada se nalazi u zlatnoj sredini, dok je Levante ostao na poslednjem mestu na tabeli na osam kola pre kraja sezone.

Subotnji program završava se andaluzijskim derbijem između Betisa i Malage na 'Benito Viljamarinu'.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.