LUKAKU OPLEO PO JUVENTUSU: Je li OVO normalno?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 12:47

LUKAKU OPLEO PO JUVENTUSU: Je li OVO normalno?!

Belgijanac besan.

Belgijski reprezentativac i napadač Intera Romelu Lukaku uputio je žestoke kritike na račun Juventusa.

Belgijanac je na Instagramu profilu Pume tokom intervjua poručio kako se fudbal u Italiji zaustavio tek nakon što se koronavirusom zarazio jedan od igrača Juventusa.

- Zdravlje je na prvom mestu. Zašto da igramo kada postoje ljudi koji rizikuju živote? Je li morao prvo igrač Juventusa biti pozitivan da bi se fudbal prekinuo, je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li to normalno? - zapitao se Lukaku pa poslao jasnu poruku:

- Ne, to nije normalno. Priznajem da mi nedostaje fudbal, ali sada je najvažnije zdravlje. Sve ostalo mora biti na drugom mestu - izjavio je Lukaku.

Defenzivac Juventusa Danijele Rugani bio je prvi zaraženi igrač koronavirusom iz Serije A. Njegov test bio je pozitivan samo dva dana nakon susreta s Interom kojeg je Stara dama dobila sa 2:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.