LUIS ENRIKE U AKCIJI: PSŽ doveo zvezdu Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 22:20

LUIS ENRIKE U AKCIJI: PSŽ doveo zvezdu Reala

“Sveci” renoviraju tim.

Španski fudbaler Marko Asensio potpisao je trogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Asensio (27) je stigao u PSŽ kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Realom. On je ponikao u Majorki, a bio je član Reala od 2014. godine.

Ofanzivni vezista je za madridski klub odigrao 286 mečeva i postigao je 61 gol. Za reprezentaciju Španije nastupio je na 37 utakmica i dva puta se upisao u listu strelaca.

- Privilegija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je biti deo ovog velikog kluba. Radujem se što ću se pridružiti novim saigračima i što ću raditi sa njima na postizanju ciljeva -rekao je Asensio.

PSŽ je prethodno potpisao i ugovor sa slovačkim fudbalerom Milanom Škrinjarom. Šampion Francuske je u sredupredstavio novog trenera Španca Luisa Enrikea.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.