LUDILO MOZGA: Proslavljenom reprezentativcu PRETE smrću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 18:33

LUDILO MOZGA: Proslavljenom reprezentativcu PRETE smrću!

U panici.

Golman Evertona Džordan Pikford našao se u ozbiljnom problemu, pošto njemu i njegovoj porodici stižu anonimne pretnje.

Najzanimljiviji meč ovog kola Lige Evrope igra se večeras od 21.00 u Baskiji, gde Sosijedad čeka Napoli. Biće to sudar dve kvalitetne ekipe, a koliko je neizvesno pokazuju kvote - i na keca i na dvojku kvota je 2,75, a na iks 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sosijedad - Napoli.

Prvi čuvar mreže reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Engleske morao je da unajmi specijalno obezbeđenje, koje će čuvati njega i njegovu porodicu, samo zato što je povredio štopera Liverpula Virdžila Van Dajka u derbiju Mersisajda!

Podsetimo, Pikford je nespretno startovao na Holanđanina, pa će Van Dajk pauzirati najmanje sedam meseci, dok je golman u međuvremenu, kako prenose engleski mediji, dobio pretnje smrću.

Jordan Pickford has been forced to hire bodyguards to protect him and his family after receiving thousands of death threats following his tackle of Virgil Van Dijk in the Merseyside Derby.

How has it come to this? pic.twitter.com/4ldNWFET1m

— StarTimesClub (@StarTimesClub) October 29, 2020

- Džordan je šokiran nivoom zlostavljanja koje se događa od meča sa Liverpulom. Spreman je na sve kako bi zaštitio svoju porodicu - rekao je izvor blizak golmanu Gordog Albiona za "Dejli Mejl".

Inače, Pikford sa porodicom živi u vili od 2.500.000 funti, zajedno sa suprugom i jednogodišnjim sinom. Stručnjaci za bezbednost savetovali su ga da ni on ni supruga ne koriste društvene mreže, kako ne bi otkrili lokaciju na kojoj se nalaze u tom trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.