LUDILO MOZGA: Adolf Hitler u Americi na semaforu pred početak meča (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 09:09

LUDILO MOZGA: Adolf Hitler u Americi na semaforu pred početak meča (FOTO)

Gaf ili namera nije poznato.

Veliki skandal viđen je u Sjedinjenim Američkim Državama, neposredno pred duel američkog fudbala između Mičigen Stejt Univerziteta i Mičigen Volverinsa.

Domaći tim je apravio je ozbiljan gaf kada su na semaforu "okačili" lik nacističkog diktatora Adolfa Hitlera.

Update: Michigan State has suspended the employee involved in allowing Adolf Hitler’s image to be shown on videoboards in the Michigan game, athletic director >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Alan Haller said.

The person who created that trivia question responded with: "It's an absolutely normal trivia… https://t.co/uwYtk1hh9d pic.twitter.com/vzcSb9KHsG

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) October 23, 2023

Razlog njegovog pojavljivanja na ekranu bio je vezan za kviz kojim se navijači zabavljaju pre utakmice. Jedno od pitanja je bilo u kojoj zemlji je rođen Adolf Hitler, a kada je Austrija prikazana kao odgovor pojavio se njegov portret.

Greška je ispravljena tako što su odgovorna lica suspendovana, dok su iz kluba najavili da više neće sarađivati sa provajderom koji je bio zadužen za plasiranje sadržaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.