Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILA TABELA: Danas u Seriji A za mesec dana u Seriji C!

Slika tabele italijanske Serije B nakon deset odigranih utakmica deluje zaista više nego interesentno u drugoj italijanskoj ligi.

Sudeći prema razvoju situacije nakon odigrane gotovo četvrtine prvenstva, ova sezona će biti veoma uzbuljiva.
Obično je deset utakmica dovoljno da se iskristališe stanje u ligi i da se izdvoje kandidati za najviša mesta ali i oni za ispadanje. U Seriji B to nije tako.
Tamo je stanje takvo da je lider prvenstva, ekipa Empolija, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na šest bodova od „opasne zone“, odnosno 18. mesta koje vodi u doigravanje za seriju C, dok je poslednjeplasirana Ćezena svega devet bodova od prvoplasiranog.

Standings provided by Sofascore LiveScore

The post LUDILA TABELA: Danas u Seriji A za mesec dana u Seriji C! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.