LUDI gol Hajduka o kom danas bruji čitava Evropa! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''LUDI'' gol Hajduka o kom danas bruji čitava Evropa! (video)

U Hrvatskoj se igra 13. kolo nacionalnog šampionata, a gol kojim je Hajduk potvrdio pobedu nad Slaven Belupom izazvao je ogromnu pažnju.

Ishod meča očekivan - Hajduk je na svom terenu opravdao ulogu favorita, slavio je sa 2:0, ali drugi gol koji je postignut u 74. minutu izazvao je nevericu kod gostiju.

Naime, Splićani su najpre imali mnogo sreće, kada gosti nisu iskoristili istrčavanje domaćeg golmana. Umesto mreže, pogodili su stativu, ali s obzirom da je Hajdukov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << golman Posavec završio u mreži fudbalerima Slaven Belupa, ali i mnogim gledaocima je izgledalo da je i lopta ušla u mrežu.

Počelo je slavlje gostujuće ekipe, ali igra nije bila prekinuta, što su Splićani iskoristili i preko Juranovića pogodili praznu mrežu za 2:0.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najčudniji gol u istoriji Hrvatske, možda i šire: Hajduk daje dok rival slavi! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2019, 00:11

Hajduk je slavio u 13. kolu hrvatske lige protiv Slaven Belupa rutinski trijumf (2:0). Međutim, oni koji su bili ovog popodneva na Poljududugo će pamtiti ovaj susret. Prisustvovali su najčudnijem pogotku u istoriji hrvatske lige, možda i šire. Hajduk je poveo na vreme, stao u nastavku, i onda se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.