Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021, 10:25

LUDI TIKET (-), utorak, 888.991 dinara: Sve zbog grešnih mladih Belgijanaca

Standard M21 je pucao onda kada je junaku ove priče odgovaralo da mreže miruju

Tiket može da padne, a da ne ostaneš kratkih rukava. Tako stoje stvari u MOZZART kladionici, gde je juče igraču s veba umalo izmakla kvota 7.937,43, zbog meča mladih Belgijanaca. Naime, on je tipovao da će na meču Šarloa M21 – Standard M21, doći X, što su gosti upropastili sa dva gola u drugom poluvremenu. Tako je devastirana priča o preostalih osam pogodaka, uz odlične tipove, počev >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od kvote 3,00 na meču Hetafe - Bilbao, preko kečeva Empolija, Katara i Omana.

Uostalom, na tiketu se sve lepo vidi, pa je za zasluge u oblasti klađenja zasluženo poneo 10.000 dinara utehe, po pravilima benefita „NAPLATI PROMAŠAJ“.

A, šta je sa MOZZART bodovima u gladijatorskim borbama, gde možete da inkasirate freebet keš, a na kraju krajeva i izborite se glavnu premiju, porše makan koji vrišti od surove SUV elegancije?

Ovako smo računali:

(100/100)x(2.154,25/3,7) = 579,79

Napominjemo da u obračun ulaze isključivo listići odigrani preko veba, te da ne smeju imati više od 12 parova, a ni manje od tri. Uz to, maksimalan broj poena po tiketu je 50.000 svim danima. To su pravila, a vremena imaš, priključi se i ti MOZZART gladijatorima, baš kao i igrač koji nije imao sreće sa mlađanim Belgijancima, ali mu to sasvim smo sigurni neće smetati da nastavi vojevanje u takmičenju koje traje do 30. januara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.