Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2020, 09:19

LUDI TIKET, utorak, 84.068 dinara: Klasika, bez daljnjeg

Šest parova, a pet posto bonusa na tiketu teškom kvote 800,65

Kao što vidite, reč je o tiketu klasičnog kroja, bez suvišnih ukrasa, sa uplatom od 100 dinara koja takođe spada u igračke običaje koje viđamo svakodnevno. Međutim, ovaj tiket poseban je iz drugog razloga. Kao što vidite reč je o šest odigranih parova s kvotama u rasponu do minimalnih 2,40, do 4,30, koliko je igraču koji je tiket popunio preko veba, doneo prelaz X-2 na meču Klinčeni – FCSB… Sada ako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mislite da je ovaj par valjalo uplatiti i u singlu, sigurno ste upravu, ali pogledajte kako je to postalo mnogo jače!

Nećemo komentarisati mečeve. Zaista je suvišno kraj ishoda i dva prelaza koje vidite prikazane na listiću. Umesto toga, navodimo da je i ovaj igrač zaslužio i naplatio pet procenata „SUPER MULTI BONUS“ isplate! Konkretno, reč je o iznosu od 4.004 dinara, što smatramo da je sasvim dovoljno za neko čašćavanje, odnosno proslavu dobitka pre odlaska u nove kladilačke avanture.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.