LUDI TIKET (-), utorak, 776.105 dinara: Nemačka (ne)disciplina

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), utorak, 776.105 dinara: Nemačka (ne)disciplina

Autsajder iz Nemačke 4 pomrsio mu je sve račune…

Tiket je odigran na našem sajtu www mozzartbet.com, a igrač opredelio se za jedan prelaz i nekoliko konačnih ishoda. Autsajder iz Nemačke 4 pokvario mu je račun…

U Nemačkoj 4 Memingen je poražen od ekipe Buhbah 0:1 (0:0), a naš kladilac opredelio se za pk X-2 (na poluvremenu će biti nerešeno, ali će na kraju pobediti gost).

Na pobedu gostiju tipovao je na tri para. Takođe u Nemačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 4, Stejnbah je poražen od ekipe Pirmazen (0:2). U istom takmičenju Goslarer izgubio je od ekipe Hanover II (0:3), a ekipu Havelse nadigrao je Volfzburg II (1:2).

Na preostala četiri para odlučio se za pobedu domaćina. U Engleskoj 3 Vigan je savladao Ročdejl (1:0). U Nemačkoj 4 Lote je nadigrao Velbert (2:0), dok je Ahlen bio bolji od Vegberga (4:2). Kec nije došao na susretu M’gladbah II – Videnbrik (1:2). Do 90. minuta meča bilo je nerešeno, kada je dvanaestoplasirani Videnbrik postigao pobedonosni gol i neprijatno iznenadio domaćina koji je lider na tabeli Nemačke 4. Nažalost, iznenadio je i našeg igrača.

Uplata od 1.000 dinara i ukupan koeficijent 776 našem igraču mogli su da donesu 776.105 dinara. Ovako, naš kladilac moraće ipak da se uteši benefitom „Naplati promašaj“ koji mu uplaćeni iznos množi sa deset, tako da je na kraju ipak zaradio 10.000 dinara.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, utorak, 44.563 dinara: „Obišao“ je pola Južne Amerike i Australiju i vratio se zadovoljan

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2016

Bilo mu je potrebno 3+, i svuda je došlo....Tiket nam dolazi iz Beograda, a naš kladilac opredelio se za tip ug 3+ (ukupan broj golova na utakmici će biti tri ili više). Golovi su padali širom Južne Amerike, ali i u Australiji…..U Kostariki Karmelita je poražena od ekipe UCR (4:2), dok je Limon...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.