Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 08:47

LUDI TIKET, utorak, 69.600 dinara: Euro u tri lekcije

Naselje Braće Jerković ponosno je na čoveka koji je znao da će Španci i Šveđani odigrati bez golova

Nema ni levo, ni desno, nego pravo na uplatno-isplatno mesto Braće Jerković 3! Tamo se sinoć slavila kvota 139,2, a njemu je prošlo ono u šta je juče malo ko verovao. Pre svega, dvojka Slovaka bila je neočekivana, ali je osvojena s kvotom 4,80. I Česi su ga podržali, ali da će Španci i Šveđani odigrati bez golova, budite realni pa recite da li ste sami verovali? >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Svakako malo ko je smatrao da će favorit biti utišan, a baš to se desilo.

Čestitamo, jer ovo je školski primer dobrog tipovanja na Evropskom prvenstvu. Da je igrač znao šta radi, odnosno da je verovao da može da prođe, svedoči uplata od 500 dinara koja se isplatila u potpunosti. Zaključak izvlači svako za sebe, a kao što vidite, igrač koji zna šta želi u MOZZART kladionici to može dobro i da unovči.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.