Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021, 07:55

LUDI TIKET (-), utorak, 662.067 dinara: Džaba vam bilo omladinci

Beograđanin se zbog italijanske ogrebotine teši sa 5.000 dinara

Igrač sa uplatno-isplatnog mesta Đure Đakovića 1.1, koje se nalazi u Venizelisevoj ulici, razočaran je parom Lacio M19 – Juventus M19. Čekao je minimum dva gola u prvom poluvremenu, a omladinci su to uradili u drugom. Kao što vidite, tako je pala koncepcija tikata koji je uz ostala četiri pogotka mogao da mu donese ni manje ni više, nego 662.067 dinara.

Listić je moćan! To je konstatacija koju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nećemo dalje podvlačiti, jer to i nije potrebno kada se pogleda u oči paru Dukla Prag – Taborsko. Samo ovde na tri pogođena gola u prvom poluvremenu igrač je inkasirao kvotu 8,50, pa vi vidite zašto aplaudiramo čoveku koji kući po pravilima bonusa “NAPLATI PROMAŠAJ” kući nosi pet puta pomnožen ulog od ravno 1.000 dinara.

Skidamo kapu, želeći mu da mu već naredni tiket prođe bez ovakve ogrebotine.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.