Izvor: MozzartSport.com, 01.Dec.2020, 10:59

LUDI TIKET, utorak, 47.327 dinara: Puca kao “duga devetka”

Uplatio je tek 50 dinara, a MOZZART ga časti sa 10 posto “SUPER MULTI BONUS” keša

Kažemo da puca kao “duga devetka”, a mislimo na devet pogodaka koji su rangirani ukupnom prolaznom kvotom 860,50. Čini nam se da ne može ni jače ni bolje uz skroman ulog igrača s veba koji je na listić uložio tek 50 dinara. Iz Bohuma je dočekao recimo kombinaciju 1+I&2+II koja je teška kvote 3,05... Pa vidite i sami šta sve ovde ima, a mi ne možemo da ne naglasimo da mu je utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Makabi Haife s Beitarom donela ni manje ni više nego zaokružen koeficijent 4,60. Jasno, sada mnogi od nas misle da je ovo valjalo da se igra i u singlu, a tek kako leži uz ostalih osam pogodaka prikazao je tiket koji stoji pred nama.

Na to MOZZART odgovara na svoj način! Automatski se uključuje lampica „SUPER MULTI BONUS“ isplate koja u ovom slučaju igraču na dodatnu naplatu donosi 10 posto više novca. Reč je o sumi od 4.302 dinara kojom častimo smelog igrača koji je igrom zaslužio ogromno poštovanje.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.