Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2021, 10:32

LUDI TIKET (-), utorak, 438.709 dinara: Katastrofa, pao je u 90. minutu

Na Banovom brdu Botošani oborio kvotu 3.509,67, pa MOZZART služba spasavanja tiketa hitno reaguje

Stvarno je reč o pravoj katastrofi za igrača sa Banovog brda koji je tiket težak kvote 3.509,67 morao da prežali zbog gola Botošanija u 90. minutu  utakmice sa KSMS Jašijem. Tako je pao X koji je bukvalno bio skoro pa zaokružen, a s njim i ostalih devet, vidite i sami koliko lepih pogodaka.

Da ne želimo da utešimo igrača, ne bi ni pričali o tiketu koji je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << osam kombinacija, na koje su dodata dva X tipa. Ovaj rumunski je pao, onaj drugi na Katakopiju – AEK Larnaku došao uz prolaznu kvotu 3,30. Stvarno, da se čovek divi, pa je MOZZART morao da pritekne u pomoć.

Nismo dozvolili da ovakav listić završi u kanti za stari papir. Igrač je po pravilima benefita “NAPLATI PROMAŠAJ”, bol i jad naplatio iznosom 10.000 dinara, odnosno sumom koja njegov ulog množi 100 puta. Nadamo se, biće dovoljno da ublaži stres koji je neminovan kada se ovako padne na sjajnom tiketu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.