Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 09:40

LUDI TIKET (-), utorak, 35.062 dinara: Sepsi je mnogima bio dželat

Pogodio je 15 tipva, među kojima je i značajan broj teniskih tipova

Juče ste voleli dvojku na Sepsi, a danas smo svesni da je to bila teška, gorka i mučna zabluda. Gol Stefana Aškovskog iz 52. minuta ostao je bez efekta, pošto je Čerčez u samoj završnici doneo izjednačenje, a igraču s veba oborio tiket koji je uložen minimalac množio kvotom 1.348,56. Zbilja šteta, jer kao štro vidite na tiketu je bilo 15 prolaznih parova, među kojima je bio i kec na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vislu Krakov, koji je vrednovan sa kvotom 2,10.

Kako bilo, tiket je pao, ali da li je sve otišlo niz vodu? Šteta bi bilo zbog velikog broja pogođenih teniskih tipova.MOZZART zato propast ne dozvoljava, pa listić čuvamo uz zamenu za benefit “NAPLATI PROMAŠAJ”, odnosno 200 dinara koje će igrač najverovatnije upotrebiti kao oruđe za igru do konačne pobede.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.