Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2020, 09:57

LUDI TIKET (-), utorak, 3.105.900 dinara: Zbog grešnog prelaza Saragose

Igrač iz ulice Vojvode Stepe pogodio čak i prelaz težak kvote 25,0…

Greška na kvoti 14,00 odnela je milione igraču s uplatnog mesta Vojvode Stepe 3 u Beogradu. Segunda je kriva, odnosno Saragosa, na čijem terenu je igrač čekao dolazak igre 2-X. Šta je tu je, a šteta sigurno da postoji. Pogledajte samo lepotu od tiketa na kome je kao što vidite prošla kvota 25,00 na prelaz 2-1 na utakmici Lugo – Mirandes.

Ali šta je tu je... MOZZART uteha, odnosno benefit >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << NAPLATI PROMAŠAJ igraču na ruke isplaćuje 12.000 dinara. To je 100 puta više od uplaćenih 120 dinara, pa se može reći da je maheru za manji šoping dovoljno, ali i za nastavak igre. Vidi se da zna znanje, pa zašto da ga ne iskoristi.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.