LUDI TIKET, utorak, 214.677 dinara: Englezi došli u svim varijantama…

Izvor: MozzartSport.com, 29.Dec.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 214.677 dinara: Englezi došli u svim varijantama…

Nema zime za našeg kladioca iz Kostolca…

Nema sumnje ugrejaće ga lep dobitak posle sjajno odigranih konačnih ishoda u svim varijantama…

Kec je prošao na meču Engleske 2 između Prestona i Hala (1:0), u Engleskoj 3 gde je Šefild bio bolji od Bredforda (3:1) Nortempton je u Engleskoj 4 savladao Akrington (1:0), a Halifaks je nadigrao Reksam (2:0) u Engleskoj 5.

Dvojka je došla na utakmici punoj preokreta između Evertona i Stouka gde su gosti na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slavili sa (3:4).

Odlično je predvideo i da neće biti pobednika na mečevima Mančester Junajted – Čelsi (0:0) i Česterfild – Koventri (1:1).

Na uplaćenih 50 dinara i ukupnim koeficijentom 3.975 naš igrač zaradio je 214.677 dinara, a u ovu sumu uračunat je MOZZART bonus koji je na sedam odigranih parova dobitak povećao za osam odsto, odnosno za 15.902 dinara.

Čestitamo!

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.