Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 09:02

LUDI TIKET, utorak, 116.192 dinara: Kad prorade 0-2 mamci

Igraču iz Sevojna na sedam odigranih parova prošla kvota 1.010,37

Mini priča, makar kada je reč o golovima, ali velika specifična vrednost kada se sve pretvori u MOZZART kvote. Svaka čast igraču iz Sevojna koji je odoigrao sedam parova, igrajući samo na tip koji je bez razlike gađao 0-2 gola po utakmici. Baš mu se isplatilo, pošto je na naplatu došla kvota 1.010,37, što mu na uplaćenih 100 dinara donosi dobitak o fantastičnih 116.192 dinara.

Uspeh je za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pohvalu, pre svega zbog raspona pogođenih kvota koje su se kretale od minimalnih 2,06, do 3,20 koliko su nosila dva para gejmerskog fudbala. Uostalom, gledajte i uživate u prelepom tiketu koji je, pa to je jasno delo sazdano od veštine i izuzetne hrabrosti.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.