Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 09:00

LUDI TIKET, utorak, 10.534 dinara: Lepotica iz Žitorađe

Tiket je lep bez šminke, krasi ga 20 procenata bonusa, a za jaču isplatu, zafalio mu je malo ozbiljniji ulog…

Juče tuga, danas srteća, to su vesti koje u razmaku od samo 24 časa stižu iz Žitorađe. Ovoga puta, tu smo da objavimo da je prošao listić s ukupnom kvotom 146,32, na koji je uplaženo svega 60 dinara. Znamo, žao je igraču što ambicioznije nije ušao u tipovanje, odnosno što zlog nije pratio hrabre i mudre igre.

Kod Makedonaca i Holanđana, dočekao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je kombinaciju 1+I&2+II, više golova u drugom poluvremenu čekao je na mečevima Finska – Belgija, Rusija – Danska! Na oba mesta prošla mu je kvota 2, što je zaista lep rezultat samo po sebi. Imao je uz to i blistave momente u Iranu, ali da ne čitamo, kada je tiket svima pred očima.

Umesto toga, pohvaljujemo šampiona lucidnog tipovanja iz Žitorađe, uz isplatu 1.755 dinara „SUPER MULTI BONUS“ keša. To je 20 procenata više od očekivanog dobitka, pa vi vidite, zbog čega je odluka da se igra u MOZZART kladionici sama po sebi dobitna.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.