Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 09:03

LUDI TIKET, subota, 253.054 dinara: Dva iksa? Nema problema

Dobitni tiket stiže iz Rume

E, ovo je tiket po pravoj meri. Uplata 300 dinara, ukupna kvota 803,35, i ukupan dobitak od 253.054 dinara koji je otišao u ruke našeg kladioca iz Rume. Ne može bolji način da vam prođe subota od ovakvog tiketa.

Čak dva iksa su se našla na ovom tiketu, a pored toga i po dva keca i dve dvojke. Uravnoteženo. I što je najvažnije - sve pogođeno.

Najzanimljiviji parovi bili su sudari Maribora i Olimpije, te Eibara i Ueske. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Na oba je naš kladilac tipovao da će biti nerešeno i oba meča su završena rezultatom 1:1.

Pored toga, VBA je ispoštovao našeg kladioca pobedom od 1:0 protiv Brajtona, a zanimljivo je da je taj rezultat prošao i na meču Bornmuta i Votforda, te da su sa 0:1 došle obe dvojke. Reding je nadigrao Roterdam, a Hajduk Rijeku.

Dakle, nisu utakmice dolazile ubedljivo, ali su "kečevi" i "dvojke" došli sa po jednim datim golom.

Ukupan dobitak pojačan je uz Mozzart BONUS "Pojačaj svoj dobitak", o kome se možete više informisati OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET (-), subota, 5.431.081 dinar: Zamalo 19 pogođenih parova

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021

Sjajan tiket iz Rakovice, ali....Sjajan tiket napravljen je u Rakovici. Naš kladilac je pogodio 18 parova, ali ga je jedan, 19. oborio. Uplata je bila 500 dinara, ukupna kvota 5.431, a ukupan potencijalni dobitak - čak 5.431.081 dinar...Omiljena igra ovog kladioca je "Zbir golova u drugom poluvremenu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.