Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 09:19

LUDI TIKET, subota, 151.368 dinara: Šta ti je Nemac...

Tri fiksa, tri pogotka

 Bilo je – rutinski. Ništa u poslednjim sekundama, u sudijskoj nadoknadi. Štaviše, moglo je da bude samo straha da se nešto ne pokvari.

Tri para, tri fiksa – tri pogotka. Ulog 4.000 dinara preko naše web stranice i dobitak od 151.368 dinara. Kvota 37, ništa vrtoglavo, nikakvo „budženje“ tiketa. Samo dobar ulog i lepa zarada.

Šalke i Štutgart su do „iksa“ došli u 56. minutu, mreže se posle toga nisu tresle. Jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gol u Dizeldorfu, vredan „keca“ na tiketu, postignut je u 32. minutu. A, malo tesnije je bilo u Hamburgu, mada se sve nekako brzo dovelo u red, da velike drame nije moglo da bude. Sent Pauli je u 82. minutu poveo 2:1, a Hamburger je dva minuta kasnije izjednačio i doneo „iks“, da se zaokruži.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.