Izvor: MozzartSport.com, 01.Maj.2021, 09:01

LUDI TIKET (-), subota, 1.001.519 dinara: Eh, ti Rumuni...

Za utehu 5.000 dinara kroz novčani bonus "Naplati promašaj"

Tiket odigran u Svilajncu umalo od jednog našeg kladioca nije načinio milionera. Osam parova, jedna igra (GG3+) i 500 dinara uplate. Sa pripadajućim bonusima dobitak je iznosio 1.001.519 dinara, međutim na meču GAZ Meta Medijaš - Arđeš zafalio je jedan pogodak. Domaćin je na vreme poveo (23. minut) i najavio još jedan zaokružen par, no onda je usledilo zatišje koje je skupo koštalo našeg igrača. Arđeš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je uspeo da dođe do poravnanja, ali kasno. Igrala se sudijska nadoknada (90+4) i nije bilo vremena za još jedan pogodak.

Ako je za utehu, radilo se o najvećoj kvoti na tiketu.

A za pravu utehu tu je Mozzartov novčani bonus "NAPLATI PROMAŠAJ" koji je u ovom slučaju (proizvod pogođenih kvota iznosio je preko 499) doneo isplatu deset puta veću od uplate, dakle 5.000 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.