Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 09:53

LUDI TIKET, sreda, 97.801 dinara: Prelepa petorka

Prelazi iz Menhengladbaha i Madrida dali su poseban pečat ovom tiketu

Prelep tiket, jer sa samo 100 uloženih dinara igrač je do fantastičnog dobitka uspeo da dođe uz pogođenu kvotu 949,53. I, nije mala stvar kada vam dođe kvota 2,05 na utakmicu Marselj – Olimpijakos, ili kada vam prelaz Atletiko Madrida i Bajerna donese prelaz 1-X, odnosno kada Menhengladbah i Inter dođu uz tip X-2. Ovakav tiket može mozak da vam pomuti, jer imenovani prelazi igrača s veba zaista su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dostojni igre u singlu. Uostalom, vidite i sami šta stoji na listiću i koliko je lucidno bilo tipovanje na isti.

Kako bilo, dužni smo da pohvalimo tiket, ali i da konstatujemo koliki je „SUPER MULTI BONUS“ ostvaren s ovih pet izvanrednih pogodaka. Naime, reč je o tri procenta dodatnog keša, ili ako vam je to bliže, sumi od 2.848 dinara. Smatramo da je dovoljno da se proslavi dobitak i krene u nove igračke pobede.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.