Izvor: MozzartSport.com, 08.Dec.2021, 09:34

LUDI TIKET, sreda, 230.268 dinara: Kombinacije sa Umke

Prosek kvota je fenomenalan, a vi pokupite pelcer slobodno

Maheru sa Umke kapa dole! Pokupio je kvotu 3.655,06, na osnovu samo šest parova. Zašto ga ne pominjemo kao MOZZART gladijatora? E, pa tiket nije odigran preko veba, što je jedan od osnovnih uslova da se nađete u konkurenciji surovih ratnika koji će se tiketima isticati u borbama koje traju do 30. januara.

U ovom slučaju, na tiketu popunjenom na uplatno-isplatnom mestu Umka 1.1, vidimo ludo jake kombinacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << među kojima svakako najintresantnije izgledaju mečevi Real Madrida s Interom, kao i Rosonera koji su porazom od Liverpula, pri konačnih 1:2, overili tip 2&2-6,  koji je poneo kvotu 4,40.

Samo gledajte i učite, jer s ovog tiketa treba pokupiti pelcer. Inače, vredi napomenuti da je na ovom listiću isplaćeno 10.965 dinara “SUPER MULTI BONUSA”.

Čestitamo na uspehu, a sve borbene igrače, pozivamo da ukrste mačeve, onlajn tipovanjem, kako bi se dokazali kao MOZZART gladijatori u takmičenju u kom možete da osvojite neviđene dobitke, a na koncu i fenomenalni SUV, PORŠE MAKAN s kojim bukvalno možete da zapalite ulicu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.