Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 08:51

LUDI TIKET, sreda, 1.032.750 dinara: Ništa ispod kvote 15!

Uleteo je u milionersku priču uz uplaćen minimalac i četiri kombinovana, golovima pojačana prelaza

Redefinisao je igrač s veba pojam jake kvote. Za nekoga je jak koeficijent 2, dok za njega ništa nije interesantno ispod koeficijenta 15! Ta logika dovela ga je do dobitka u iznosu od 1.032.750 dinara, koji je ostvaren na konto Argentinaca začinjenih Norvežanima.

Vrlo zanimljivo, jer čovek koji je izbegao najvažnije takmičenje, znao je gde prolazi i odakle mu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sreća dolazi. Okrenuo se plerazima pojačanim igrama na golove, a vi dobro znate šta znači pogoditi samo prelaz, a šta tek treba da se desi da bi ga lagano vezali sa golovima.

Čestitamo, jer za pogodak ukupne kvote 50.625, zaslužio je aplauz, uz “SUPER MULTI BONUS”. U ovom slučaju, on iznosu od 20.250 dinara. Primereno je, jer reč je o svega dva procenta dodatne isplate za podvig u koji je igrač ušao samo sa minimalnim ulogom.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.